Cum cumpar

Suntec Trade va pune la dispozitie trei modalitati de a achizitiona produsele:

1. Comanda online:

Pentru a cumpara orice produs comercializat pe acest site trebuie sa urmati pasii de mai jos:

Identificati produsul pe care-l doriti – prin navigarea in site sau cautare.

Odata gasit produsul, folositi butonul “COMANDA” pentru a-l adauga la cosul de cumparaturi.

Din cosul de cumparaturi, dati click pe butonul “Trimite comanda acum” si completati toate datele necesare pentru a finaliza comanda.

In pasul urmator, daca datele introduse sunt corecte dati click pe “Confirma comanda”.

Veti selecta modul de livrare – implicit <curier agreat> – si de plata (ramburs sau ordin de plata).

Comanda dvs va fi trimisa catre echipa Suntec, iar in momentul preluarii comenzii veti fi notificat prin email. De asemenea, un operator Suntec va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii inainte de livrare si pentru confirmarea sumei de plata.

Nota: costul de transport afisat este cu titlu informativ. Operatorii Suntec va vor confirma telefonic taxele de transport care se vor plati la primirea produsului.

2. Comanda telefonica:

Identificati produsul pe care-l doriti – prin navigarea in site sau cautare.
Odata gasit produsul, sunati la unul din numerele de telefon care sunt afisate pe pagina de contact si pe pagina de detalii a fiecarui produs.

3. Direct din depozit:

Pentru comenzi mai mari puteti sa ne vizitati la depozitul nostru din str. Ion Ghica nr. 11, Oradea. Tot de aici puteti sa ridicati personal comenzile facute anterior telefonic sau pe site daca ati ales aceasta optiune.

Nu ati gasit produsul pe care l-ati cautat ? Ati gasit produsul dar nu este in stoc ? Folositi formularul de contact si technicieni nostri va vor ajuta sa gasiti un produs compatibil.