Despre noi

Magazinul online www.suntec.ro este proprietatea companiei S.C. Suntec Trade S.R.L. Suntec.ro este un magazin/depozit de tip outlet si se adreseaza atat revanzatorilor cat si clientilor persoane fizice sau juridice.

Suntec a obtinut "Locul 2 in Top Afaceri Romania 2012" Diploma.

Ce inseamna produse outlet?

Potrivit definitiei, termenul "outlet" desemneaza acele magazine in care se vand soldurile ramase pe stoc la producatori inainte de lansarea noilor game de produse la preturi mult mai mici. Aceste produse fie sunt noi noute fie foarte putin folosite. Produsele outlet sunt produse performante, noi sau produse de test din showroom, fiind ultimele modele aparute. Majoritatea produselor provin din suprastocuri si beneficiaza de garantie 12 luni, oferita de catre suntec.ro prin propriul service.

S.C. Suntec Trade S.R.L. face parte din grupul de firme Suntec si a fost infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate vanzarea de echipamente IT noi si reconditionate. Suntec Trade este importator direct, produsele fiind importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda. Acestea provin din stocuri ramase in magazine/depozite sau recondionate de catre producator.

Oferta noastra de produse include branduri de top din industria IT: HP, Kyocera, Lexmark, Fujitsu Siemens, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell etc. Oferim o gama larga de imprimante noi si second hand laser si cu jet de cerneala, formate A4 si A3, alb-negru sau color, multifunctionale sau plottere.

Vanzarea de laptopuri second hand a cunoscut o crestere foarte mare in ultimii ani, de aceea va oferim o gama larga de modele, dimenisuni si diferite configuratii accesibile pentru orice buzunar.

Suntec Trade va mai ofera la preturi de outlet si laptopuri noi cu configuratii de ultima generatie la preturi cu 30% - 50% sub pretul pietei. Toate produsele noastre second hand sunt testate si reconditionate inainte de fi puse in vanzare, fiind livrate cu accesoriile specificate in oferta si descrierea fiecarui produs.

Livrarea produselor se face prin compania de curierat rapid FAN Curier cu plata ramburs. Toate coletele trimise prin curier sunt atent ambalate pentru a preveni orice probleme care pot aparea in timpul livrarii. Clientii din Oradea pot ridica comenzile direct de la depozitul nostru situat pe str. Ion Ghica nr. 11, unde produsele pot fi verificate si testate.